Противорече

     Протиріччя
Чому Ти робиш боляче мені?
Невже я щось не так роблю?
Палає моє серце ніби у вогні
Все через те що я Тебе люблю.

Люблю як мати любить немовля
Що тільки що з’явилося на світ
Люблю я промовлять Твоє ім’я
Таке красиве ніби квітки цвіт.

Люблю як Ти всміхаєшся мені
Коли зо мною в парку Ти гуляєш
Люблю як Ти шепочеш у вісні
Що мене Ти любиш і Ти це знаєш.

Не хочу я сваритися повір
Але з Тобою ми настільки різні
Ти хочеш підкоряти небосхили гір
Я ж хочу залишатися в оселі рідній.

Ти пташка що так любить небеса
Їх красу і непохитну волю
І тягнеться життєва полоса
В якій сама Ти обираєш собі долю.

Можливо Ти не ціниш те що маєш
Й шукаєш завжди щось нове
Для Тебе це все гра,в яку Ти граєш
Не розуміючи того що все мине.

Минуть захоплення миттєві
Що так колись подобались Тобі
Прийдуть проблеми всі життєві
Повір,Ти їх відчуєш на собі.

Не хочу я Тебе учити жити
У кожного свій вибір на Землі
Але потрібно щось змінити
Не можем ми з тобою жити у добрі.

Немає в мене більше слів
Що зроблено того не повернути
Я не все отримав що хотів
Як жаль,що не можу я Тебе змінити.

10.05.10           -=zeus=-


Рецензии