Проклятье

        Прокляття
Той день давно я проклинаю
Як в моїм серці Ти з’явилась
І що робити вже не знаю
Ти ніби сон мені наснилась.

І сон цей був як мед солодкий
П’янкий неначе те вино
Але нажаль такий короткий
Й ми розійшлися все одно.

Як мить пів року пролетіли
Мені їх просто не забути
Не все було як ми хотіли
Як жаль,всього не повернути.

Але так хочу повернутись
І знов все заново почати
Або все кинути,замкнутись
Мені не хочеться страждати.

Болить душа а серце плаче
І вже не в силах щось змінити
Тай виходу давно не баче
Але так хочу щастям жити.

Я так благаю - відпусти
Бо так стомився і безсилий
І далі вже не можу йти
Лише з Тобою я щасливий.

Ти і прокляття Ти і скарб
Що вдало так скомпанувався
Перед тобою я лиш раб
Що у кайдани закувався.

У Бога кожну ніч благаю
Мені те щастя повернути
Лише Тебе одну кохаю
І голос Твій так хочу чути.

Усе що було збережу
Твої слова,думки і мрії
Я ними сильно дорожу
Вони дарують мить надії.

 15.11.10      -=zeus=-


Рецензии