Поздравленье

        Привітання
Уже зранку прокинулось сонце
І своїм теплом зігріло усе
Заглянуло й до Тебе в віконце
Щоб сказати Тобі лиш одне.

Що сьогодні як ніколи красива
І що за нього ти сяєш ясніше
Що не бачило такого ще дива
Ти стаєш все дедалі гарніше.

Дуже хотів би сонцем я бути
І з висоти дивитись на всіх
Хотів би завжди я чути
Твій веселий і радісний сміх.

Із неба дивитись на Тебе
Підглядати в шпаринку вікна
Мені більше нічого не треба
Лиш би Ти не лишалась одна.

Як жаль що в цей день не побачу
Тебе не обніму не скажу люблю
Ще трішки і зовсім заплачу
Я для Тебе все що хочеш зроблю.

Хай здійсняться усі Твої мрії
Насолоджуйся веселим життям
Ніколи не втрачай Ти надії
І в душі лишайся вічно дитям.

Хай в тілі Твоїм здоров’я буяє
А очі сліз не бачать ніколи
Хвороба хай дім Твій минає
Й не забувай життєвої школи.

Вірних друзів хочу побажати
Щоб тобі допомагали завжди
Ще справжнє кохання пізнати
Чистіше від джерельної води. 

Бо кохання необхідне в житті
Воно надає нам потрібної сили
Ніколи не лишить на самоті
Й піддержить щоб ми не робили.

Мені не вистачає ніяких слів
Щоб виразити Тобі побажання
Мабуть я сказав що хотів
Від мене маленьке привітання.

30.07.10            -=zeus=-


Рецензии