Чуства

        Почуття
Я не поет але скажу словами
Про почуття які даровано мені
Я радий що зустрілися ми з Вами
На цій бентежній і скупій Землі.

Звели з розуму своєю Ви красою
Блиском очей та ніжністю долонь
Нічого я не міг зробить з собою
В серці моїм запалили Ви вогонь.

І цей вогонь горить із середини
А шепіт Ваш все роздува його
Це забагато для звичайної людини
Та й і для серця бідного мого.

Та я потрапив у відкриті сіті
Що обплели мене із голови до ніг
Таких міцних немає у всьому світі
Із них я вибратись уже не міг.

І кожен день мені так важко з Вами
Але без Вас моє життя пусте
Я на колінах перед Вашими ногами
А любов моя все більш і більш росте.

Бо Вас неможливо не любити
Від щирої душі це Вам кажу
І ради Вас все  більше хочу жити
У вас же тільки взаємності прошу.

12.05.10             -=zeus=-      


Рецензии