Только с тобой

        Лиш з Тобою
Лиш з тобою я дійсно щасливий
Лиш з Тобою так хочеться жити
Я стаю все дедалі мрійливий
З цим нічого не можу зробити.

Тебе бачу куди не погляну
Просто хочу щоб це була Ти
Я у кожен куточок загляну
Щоб Тебе по швидше знайти.

Ти приносиш радість для мене
Голубі Твої очі і ніжні уста
Серце без Тебе поволі так гине
А душа взагалі просто пуста.

Серце знову щосили заб’ється
Як Ти ступиш лише на поріг
Воно щиро Тобі усміхнеться
Й залунає наш радісний сміх.

01.10.10             -=zeus=-


Рецензии