Женщины

          Жінки
Чудес багато в світі бачу
Що пішли від Всевишнього руки
Але одне я Вам зазначу
Найкращий з них це Ви - жінки.

Вашу красу описують поети
Й буває їм не вистачає слів
Художники змальовують портрети
Що проживуть ще сотні днів.

Ви дочки, матері, дружини
Ви мрії, музи й мавки лісові
Й заради Вас ми кожної хвилини
Готові все віддати що є на Землі.

В Ваших очах потонули міліони
У їх безмежній вічній глибині
Бо просто їм не писані закони
Коли горять вони неначе ті вогні.

Створіння божі що іще сказати
Усе написано в наших очах
Ми Вас не можим не кохати
Не можим не літати в небесах.
 
 25.05.11               -=zeus=-


Рецензии