Другой ктото...

      Другий хтось...
Осінь тішить усіх жовтизною
Тішить теплим осіннім дощем
А моє серце обливається кров’ю
Ніби його ріжуть іржавим ножем.

Голос Твій залунав за спиною
Я обернуся й подивлюся в даль
Другий хтось буде іти із Тобою
Й душу знову наповнить печаль.

Другий хтось вечорами цілує
Тобі каже теплі знайомі слова
Свою ласку й кохання дарує
І від цього Ти як цвіт ожива.

Квіти носить Тобі до порогу
Під вікном співає веселі пісні
Проводжає в далеку дорогу
Й дарує всіх зірок вогні.

Сильно радів так тоді я весною
Як з Тобою я вперше гуляв
Очі щиро горіли любов’ю
Й що буде далі я точно не знав.

Але весна так швидко минула
В Твою душу хтось другий запав
Що поробиш,Ти мене вже не чула
Хоч Тобі про кохання казав.

А тепер я лиш тінь і не більше
Тінь минулого Твого життя
Яке Ти вже забула скоріше
Прочитала як книгу буття.

Я усміхнуся й піду собі далі
Зібравши усю волю в кулак
Вірю я що пройдуть всі печалі
Бо все змінилося не просто так.

Осінь тішить усіх жовтизною
Тішить небом прозорим ясним
Другий хтось буде іти із Тобою
Головне що Ти щаслива із ним.

15.01.11             -=zeus=-


Рецензии