Она

         Вона
Бродив по світу я один
Й мені здавалось все нудним
Не мавши стимулу в житті
Я розчинявся в забутті.

Неначе вибух як весна
Ввійшла в моє життя вона
Здійняла бурю почуттів
Я кохати більше захотів.

Її уста й блакитні очі
Що мені сняться серед ночі
Чудова врода й ніжний сміх
Це не кохати просто гріх. 

Красунь багато навкруги
Але лише до Неї серце лине
Воно так чахне від туги
Без неї воно просто гине.

Я просто хочу поряд бути
Щоб очі сяяли її
Я просто хочу голос чути
Солодкий ніжний в тишині.

05.05.10          -=zeus=-


Рецензии