Вiтаю!

Нехай ладнається в сім*ї,
Здоров*я не підводить.
Хай буде легко у житті,
Хай щастя поруч ходить!

Наснаги, сили і краси,
Хай Бог допомагає...
Лиш милість у собі неси
І людяність. Вітаю!

Нехай в душі любов цвіте,
Повік не відцвітає.
У день народження твоє,
Я лиш добра бажаю!


Рецензии