Нешла хIурмат барая

Цаца гIямру дугьалра,
Цар диги дарс хIадируй,
Нуша талихIла дикьес,
Хугил хIяракат бируй.

Нуша пашман дугьале,
Цари рарх пашман руруй,
Нуша цакь хIулдикале,
Неш цари, рарх хIулрукIуй.

Неш пашман маририда,
ГIямру неш руруй хIина.
Арале лерхIале неш,
Хугил хIурмат бирена.

Неш-ибил цаб "дурхъай гъай",
Ишбари бучIас далай,
Эшти лерилра дугьбе,
Ца хIабатува аргъай!


Рецензии