Моажа бутт

Уйла дега тlара яккха, ма ле сел сиха,
Сихача михо га овлаца йоаха.
Из оарц а даха хlанз эшац жихьа,
Лув шераш гуйра, царга дувгlа ла оаха а.

Нах дувцаш хул, цар бокъо я,
Шоай дега чура дар цар хьаарадоаха.
Мича хана, сатох, уж кхетаргба,
Шоаш энжеш долга, сардамаш доаха.

Кхелца кхувсилга дац, кот а варгвац,
Хьан ворда я хьежжа дlаала,
Айха оалашдоа илли, кхы дац,
Хьога де къамаьл, ер маб аьнна бала а.

Зlил йоагае хlаьта, ма ле сел сиха,
Пайда эцаш цох, сахьат лувргда хьоца.
Эгlазло лувца ма гlерта сел жихьа,
Моажа бутт хургба, къамаьл деш хьоца.

Гlемране, 11. Тов бетта 2013 шу


Рецензии