Страст, наречена Олеся

ЛИПСВА МИ
твърдостта на зърната ти,
набъбнали, пукащи се от възбуда,
нетърпение и копнеж
под ласките ми,
когато само моя си, 

ЛИПСВА МИ
мекотата на корема ти
и оная влага по-надолу,
която ражда всичко живо
и в която щедро къпеш пръстите ми,
докато нежно, безкрайно, ти се радват.

Без белотата на гърдите ти
и жаравата на твоите бедра,
студени
и тъмни
са нощите
и празни дните ми.

ЛИПСВАШ МИ!  БЕЗКРАЙНО МИ
л
и
п
с
в
а
ш ...


Рецензии