Чи я кохав?

Чи я кохав?
Та ні, лише тобою дихав
І до зустрічей хвилини рахував.

Чи я кохав?
Та ні, лише думав про тебе кожну секунду,
І тремтів, коли твою руку у своїй тримав.

Чи я кохав?
Лише щоразу злітав вище неба,
Коли губи твої ніжні цілував.

Чи я кохав?
Та ні, лише серце був готовий подарувати,
І боявся того, про що іноді мовчав.

Чи я кохав?
Просто не міг жити без тебе.
Ти була тією, на яку я чекав.


Рецензии