Колись

           Колись було, колись цвiло.
           А тепер не мае.
           Колись було, та й загуло
           А куди? Не   знаю.

           І шукати вже не буду,
           Посумую   та й забуду.
           Бо дарма  тепер шукати,
           На  Вкраїні мою  хату...

           Мою хату в три віконця
           Де любило  грітись сонце.
           На підлозі пахла м’ята
           Як були зелені  св’ята...


Рецензии