Весна

Грайлива музика весняного струмка
Під спів пташок мої думки зачарувала.
Ця течія така весела і стрімка!
Довго милуюсь, та мені її замало!

Свіже повітря вже тепліше огорта,
Вже довші дні, коротші стали ночі,
А над полями перший вирій проліта,
Знову милуюсь, та все хочу й хочу!

Звільняється поволі вся земля
Від срібляного, снігового покривала
І щось там зеленіє вже здаля —
Так першим пагоном весна всіх привітала!

Його зігріє ніжне сонце, і тоді
Здійсниться знову неминуче диво.
І посміхнеться щиро й радісно мені
Біленька квіточка тендітна і щаслива!

Щаслива тим, що їй дароване життя
Під вічним дахом із небесної блакиті!
Пробудить знову всі найкращі почуття,
Що ще дрімали у мені до тої миті.


Рецензии
Мне понравилось. Люблю стихи на украинском. Но только, когда это правильно и красиво. У Вас именно так.

Наталья Лопашко   11.06.2015 13:05     Заявить о нарушении