У травневий вечiр

В теплий вечір ясні зорі
Сяють, наче світлячки,
На небесному просторі
Справжні диво-маячки!

Вітерець торкнеться гілля,
Лист гойдає де-не-де.
У хрущів іде весілля,
Тож, увесь садок гуде!

Гляну на дніпрові води
Та блискучу тиху гладь.
Всплеск! І кола в хороводи
Розійшлися танцювать!

Трелі цвіркуни співають,
Жаби дружно кавкотять,
Їжачки кущі минають,
Мріють щось уполювать.

Мила, ніжна прохолода
Мої плечі накрива...
Добра матінка-природа,
Ти даруєш нам дива.


Рецензии
Гарно, Легко і хочеться тепла...

Людмила Татур   20.12.2014 18:05     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.