Тепло маминих рук

Дрімаю в тебе на колінах,
Теплом нас пестить стара піч.
Так ніжно колискова лине
В таку казкову зимну ніч.

До серця руки пригортають,
Я чую спів його: “тук-тук...”
Коли вони відпочивають?
І я торкнулась твоїх рук.

Натруджені. На них - мозолі
Не хочуть сходити з долонь.
В тебе вдивляюся поволі
І бачу срібло біля скронь.

Ти -  наймудріша і старанна!
Чому ж в печалі і журбі?
Моя рідненька, люба мама,
Усе найкраще — у тобі!


Рецензии
Які теплі, ніжнесенькі рядки для ріднесенької матусі!

Тайный Альков   26.02.2014 15:37     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.