Лiто

Літо гляне у віконце!
Розбудило мене сонцем!
На столі сніданок мамин,
У дворі - пташиний гамір.

У пилюці (молодці!)
Порпаються горобці.
Прийде дощик, буде лити
І на сонях, і на жито!

На всі трави, на всі квіти!
Будемо і ми радіти!
І коли на все проллється,
Нам веселка усміхнеться!

Хмарку далі гонить вітер,
Всі на двір побігли діти
В мокрі трави босоніж,
Та до річеньки хутчіш!

Звичний день, а ніби свято
Гайда гратись, танцювати
І надалі всі радіти
За канікули та літо!


Рецензии
Цікавы верш , вясковая тэматыка. Чакаем лецейка, цёплы дожджык, навальніцу з маланкай!!!

Анна Атрощенко   20.02.2014 06:01     Заявить о нарушении