Чи чу ш ти?

Чи чуєш ти, про що говорять квіти
в бажанні людям бути на потребу,
коли зі сну дерев нешумні віти
пересипають шелестом крайнебо?

Чи бачиш ти, як потайці крізь тишу
рожевий промінь визирає з ночі,
як думні луки лагідно колише
всесущий вітер подихом пророчим?

Чи відчуваєш ти Господнє око?
В усьому є приховане бажання.
Життя йде поряд неквапливим кроком,
і все довкола прагне спілкування.


Рецензии