Для тебе...

Я  мережу  рядки  з  ніжних слів…
Із  кохання,  тепла  і  надії,
З  кольорових  відтінків  і  снів,
З  нездійсненних  бажань  і  мрії…

Я  мережу  з  зірок  золотих,
Із  веселки,  дощами  омиту…
З  трав  нескошених,  запашних,
 Туманом  ранковим  повитих…

Я  мережу  із  тіні  ночей…
Із  краплини  роси  дощової,
З  самих  рідних  на  світі  очей,
Що  кохаю,  до  жалю,  до  болю….

Спи,  коханий… Самотнє  вікно,
За  тобою,  ночами  не  стежить…
Я  тобі  подарую  тепло…
Із  рядків,  що  ночами  мережу…


Рецензии
Не всё понял,но всё равно красиво!

Сергей Танчинский   13.10.2013 17:49     Заявить о нарушении
Спасибо большое, Сергей!)) Читаю Ваше творчество, Вагон 5....

Наталья Лобастова   13.10.2013 18:11   Заявить о нарушении