Будь ласка

Я вже не сплю десяту ніч.
Все подумки з тобою поруч.
Невже не чуєш гучний клич?
Я так кричу давно : На поміч!"

Ти є байдужий. Егоїст.
Ти думаєш лише про себе.
Проте у тебе дивний хист.
Ти наче їжа. Ти потреба.

А я все думаю про нас.
І взагалі таке можливо?
Що серед тисячі прикрас
Я камінь сірий полюбила?

Невже буває так, що поруч,
Проте за руку страшно взяти?
Але в думках таки оборуч
Людину міцно обіймати?

Про тебе думати набридло.
Будь ласка, йди. Не заважай.
Це страшно, боляче, огидно-
Будь ласка - серце не чіпай.

К.С.


Рецензии