Дякую просто за те, що ти...

Дякую просто за те, що ти є,
За те, що ти завжди поруч зі мною,
За розуміння щире твоє,
І за те, що мені тепло з тобою.

Дякую за твоє чесне добро,
Яким сповнюєш ти мої почуття,
І за щирість непідробну твою,
Яка стає сенсом мого життя.

Дякую за ніжність твою золоту
І за чисті подихи до самого неба,
Дякую тобі за твою простоту,
За те, що ти знаєш, чого мені треба.

Дякую просто за те, що ти є,
За те, що ти завжди поруч зі мною,
Дякую за ім’я красиве твоє,
І за те, що я іще не знайома з тобою.


Рецензии