Ум й закривати за собою двер...

Умій закривати за собою двері.
Якщо вирішив піти, то не озирайся назад,
Не пиши імена, які варто забути, на аркуші чистого паперу,
І не згадуй запах колишніх відрад.

Навчись не губити себе минулим –
Зітри із пам’яті всі телефонні номера,
Забудь, те, що здавалось колись незабутнім,
Пам’ятай, лише те, в чому є хоч крихта добра.

Не згадуй ті мелодії, які нагадували про очікуваний дзвінок,
Закрий за минулим двері і зроби рішучий крок:
Спали всі спогади болючі і пусти їх за вітром –
Нехай собі летять, кружляючи вільно в повітрі.

Не діставай із глибини душі, те що болить.
Умій закривати за собою двері –
Забудь тих, чия біль у минулому мовчить,
Щоб писати нові імена на чистому папері.


Рецензии