Я живу у дивному чеканн...

Я живу у дивному чеканні
Фільмів, книг, несправжніх історій.
Я вже перестала вірити в кохання,
Що ховається на дні твого моря.

Я живу у дивному світі
Мрій, переживань, почуттів.
Там, де щозими цвітуть квіти,
Де збирається холод від усіх морів.


Рецензии