Так в рш не пишуться...

Такі вірші не пишуться навіть глибокої ночі,
Коли вщент розбиваються мрії.
Я іноді так щиро хочу
Хоч по крихтах збирати довіру.

Про такі дурниці не пишуть навіть у книгах,
Коли мріяти не залишається сил.
А між нами – вже туман і крига,
Мені сумно, тому що я тебе любив…


Рецензии