Присвячую сину...

Життя летить...Іще, неначе, вчора
Тебе тримала на своїх руках,
Співала тихо пісню колискову,
А вже сьогодні - ти в моїх лиш снах...

Далеко ти...Так хочу обійняти
І запитати: "Сину, як живеш?"
Й почути:"Дуже добре, Мати,
Я за тобою скучив, рідна, теж"...

Сьогодні рік добавив ти до віку
І я старіша стала, сину, теж...
Ти став дорослим - справжнім чоловіком...
Тобі бажаю щастя я без меж...

Тобі здоров"я й довгих літ я зичу,
Хай не сумує серденько твоє...
Тобі щасливу долю, сину, кличу
І вдячна Богу, що ти в мене є...

Ти маєш добре серце, щиру душу...
Нехай же їх не схолодять вітри...
Ти знаєш, сину, я віддала б душу,
Лиш тільки б знати, що щасливий ти...

Що можу в Бога я іще благати?
Дорогу рівну, світле майбуття...
Лиш пам"ятай, що в світі,тільки мати,
Віддасть усе...навіть - своє життя...

 


Рецензии