Не заздр ть щасливим людям...

Не заздріть щасливим людям:
Ви не знаєте, скільки вони пережили,
Перш, ніж навчилися вірити в чудо,
І розправляти за спиною крила.

Не заздріть щасливим ніколи :
Ви навіть не уявляєте скільки
Переживань і бід випало на їх долю
І сили брали вони звідки.

Не заздріть ніколи тим, хто зараз щасливий,
Бо для кожного щастя є особистим.
Щоб стати щасливим, потрібно цього захотіти,
Бо тільки щаслива людина може на крилах летіти.


Рецензии