У Нью-Йорку сьогодн дощить...

У Нью-Йорку сьогодні дощить,
А Вена все ще стоїть у тумані,
Десь на іншому кінці світу зірка з неба летить,
А я ось сиджу, закутана в омані.

На женевські гори лягає повільно сніг,
У Києві, як завжди, безнадійні затори,
Я вірю у те, що ніхто так би не зміг -
Посеред морозної зими мріяти про тепле море.

У вікно паризьким дамам світить вранішнє сонце,
Сідней потопає в барвах лазурного неба,
А мрія моя метушиться десь у долоньці,
Метеликом літає від мене до тебе.

Шукає безупинно собі місце серед світу,
І не може ніяк його віднайти,
Моє море простягається на кілометри за вітром,
Що не знайдеш кінця навіть ти.

На Тауерський міст летять перші краплі дощу,
Останні спогади вже покидають мене,
Через хвилин п’ять я зовсім їх відпущу,
І південний вітер їх не поверне.


Рецензии