Жовтень

 Жовтячки розсипав жовтень,
Не угледів  - зпересердя:
Зажовтілося навколо
Навіть  жовтим стало серце?
Ні!  лишилося червоним
Червоніє … Ти не сердся,
Малювальщику  невдалий...
Як тепер нам з цим всім бути?
Жовте, жовте - жовтень  жвавий…
Та вмирають   м”яти-рути
Їм вже – час. А нам – ще жити
В жовтих присмерках... Пожовкли
Навіть спомини  про літо…
Ну а сонце, що й так жовте
Блідне, стигне – безпривітне…


Рецензии
Для человека, кому украинский не родной язык, нписано очень здорово!
Успехов Вам, Олеся!
Иван

Ванька Жук   15.10.2016 07:13     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.