Жовтень

Вересень в солом`янім брилі
Вчора попрощався на порозі...
Балерини - гави по ріллі,-
Перекотиполе по дорозі...

А жовтневий вранішній туман,-
Осені барвистої відлуння.
До недавна був з врожаєм лан,
Та змінився вигляд від полудня.

Коси вербі вітер запліта,-
Струшує на землю срібні роси.
Сіре небо, а в обід - сльота
З листячком дрібнесеньким, мов оси.

Дні короткі, та не в тому річ:
В жовтні ніжні особливі ночі...
З осінню зустрінусь віч-на-віч.
Є ще не байдужі і охочі?

  ЛЮДМИЛА ЖУРАВСЬКА


Рецензии
(Гави - балерини на ріллі) гарний і веселий образ. І весь вірш яскравий.

Игорь Герасименко Кременчугский   28.11.2013 16:38     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.