Щаслив люди...

Щасливі люди не плачуть в подушку ночами,
Не рахують частини неба, всипані зірками,
Не закутуються в ковдру, вим'яту безжально,
Не сприймають все почуте занадто буквально.

Щасливі люди не палять ментолом з балкона,
Не рвуть фотографій, не шукають патрона,
Не гортають контакти у чужих телефонах,
Не лікуються віскі у швидких вагонах.

Щасливі люди не вірять в магію чисел,
Не прислухаються до звуків скрипучих крісел,
Не сплять з ким попало, не хворіють на ангіну,
Не горнуться до шовку ввечері безупинно.

Щасливі люди не п'ють "без цукру, з жасмином",
Не дихають втомленим чужим нікотином,
Не шукають забуті образи у кожному силуеті,
Щасливі люди - їх нема в Інтернеті...


Рецензии