Мен, будь ласка, чашку зеленого з медом...

Мені, будь ласка, чашку зеленого з медом -
Манівну путівку в безодню твоїх очей,
Осінь ще плаче безжальним етюдом,
Забутім у сотні літніх ночей.

Мені, будь ласка, музику гучніше -
Подалі від цих незрозумілих людей,
Я окреслюю твій силует все точніше:
Із радіохвиль до невічних ідей.

Я закутуюсь з головою у теплий дощ,
Ховаю останні спогади у лоні неба,
На вулицях, в парках, у безкінечності площ -
Мені, будь ласка, тебе і досі треба...


Рецензии