It s Freaking Pity...

It’s freaking pity – it didn’t knit
It didn’t clap out, didn’t work
Cut strand of hair’s left in here
And sense of being armed with love

There used to be dreams, songs and pledges
Screams, stargazes, and real madness.
But it’d been cheated, failed to come true,
It didn’t clap, didn’t work out with you…

Немного жаль...

Чертовски жаль, что не срослось,
не получилось, не сложилось,
лишь прядь состриженных волос
и ощущенье, что любилось.

Мечталось, пелось и пилось
кричалось, грезилось, бесилось,
но обманулось, не сбылось,
не получилось, не сложилось...
(Дмитрий Бирман)


Рецензии