п ятниця 13

ти до першої відсидиш,
відшкодуєш за нестачу/
ти сьогодні не приїдеш —
у тебе дитина плаче/

ти пошкодиш свій мобільний,
перечитуючи меседж/
GPS автомобіля
іншу сповістить адресу/

ти не ввімкнеш повороту,
зіб`єш велосипедиста/
до завершення пригоди
він стоятиме навмисно/

а коли приїдуть хлопці, —
заґгрунтується під бампер/
і просидиш ти півночі
з кимось на тісній канапі/

ти мені подзвониш, скажеш
внести за тебе заставу/
(мо, провину так загладжу
семимісячну. іржаву/)

але дощ. додому пішки.
бо права конфіскували/
розірвались босоніжки.
думав, це нас об`єднало/

та запевнишся у тому,
що нема причин прощати/
ти повернешся додому
свою лялю колисати/

забобони — твоє небо,
злі асоціації/
отака була у тебе
п`ятниця, 13-те.


Рецензии