А я чекаю украинский

Навколо холодно і темно,
І осінь вже в нас на порозі,
Дерева вогнищем палають,
Холодний вітер завиває.
А я все ходжу біля хати,
Чекаю поки ти запросиш,
Пригадую твої красиві коси,
Блакитні очі бачу пред собою.
А ти не йдеш, усе чекаєш,
Коли я перший звідси зникну.
Але запам’ятай “ніколи”!
Я буду завжди тут чикати.
І знову холодно і темно,
І знову осінь на порозі,
А я чекаю, все сиджу,
Не йду!


Рецензии