Забуваю

Я хочу втекти далеко.
Туди, де мене не шукають.
Туди, куди всі лелеки
У холод страшний відлітають.

Я буду дуже сильною.
Не стану знов битись об стіни.
Я стану пташкою гордою, вільною.
І крилами змахну я щосили .

Я мрії свої всі покину у домі.
Візьму лиш те, що потрібно.
Візьму любов, шматочок волі.
Візьму себе... вірогідно.

Душа співатиме. Я знаю.
Я вже малюю собі час,
Коли я з усміхом згадаю
Минуле ,де не було "нас".

Зміню я воду на вино.
Довіру з безтурботністю змішаю.
І все життя ,яке було
Я витру, змию ,забуваю.

К.С.


Рецензии