Скуштую яблуко солодке

Придумав казку, а навіщо?
Гірка омани карамель.
Мій погляд бачить досить віщо:
Життя смугаста карусель
Нас розкружляла – чорне… біле…
Для казки місця не знайду,
Хоч і шепоче мені тіло…
Закривши очі, мо’ піду…
Скуштую яблуко солодке,
Скуштую я, скуштуєш ти…
А потім схочеться від себе
Хоч на край світу утекти.
Знайду себе – і не впізнаю,
Вологі очі відведу…
Себе такої я не знаю –
Твої казки лиш на біду.

2007


Рецензии
Вірш сподобався, молодець! Бажаю нових творчих злетів!

Бурчак Ворожбянский   06.10.2013 18:39     Заявить о нарушении