До свиданья

Луна убывает –
The moon is decreasing

такое бывает,
and that will be missing,

я иду стричься.      
I’m cutting my hair.

Меня убивают –
Some people are shooting

из эмки стреляют
and they in vain put in.

в левую мышцу.               
I am only there.   

И не попадают,
They are happy missing

что тоже бывает –
because of not easy

сбиты прицелы.       
to kill if back sights are      

И я улыбаюсь,
brought down and I am

живу и не старюсь
just smiling in silence,

четырнадцать целых лет.
indeed I’m a fourteen-star.         

До свидания, мой любимый город,
See you next time, my required city,
               
Я почти попала в хроники твои. 
I am almost found in your annals once.

Ожиданье - самый скучный повод,
A long waiting is a boring seating,

Нам с тобой так мало надо для двоих.
Both we need so little – just a little chance.

Потухли все звезды,
All stars have extinguished,

совсем от мороза
they have done through frost thus

все потемнели.
all are so darkened.         

Пожухли те розы,
Those roses have perished,

вызвали слезы
They made hard cry us –

и надоели.    
The troubles happened.          

Ненужная проза
A purposeless prose

из-за мороза
because of the frost
               
будет ли белой.
will be a white one.    

А я улыбаюсь,
But I will be smiling, 

живу и стараюсь
alive, even darling –

и волосы целые. 
and nothing with can be done. 

До свидания, мой любимый город,
See you next time, my required city,
               
Я почти попала в хроники твои. 
I am almost found in your annals once.

Ожиданье - самый скучный повод,
A long waiting is a boring seating,

Нам с тобой так мало надо для двоих.
Both we need so little – just a little chance.

До свидания, мой любимый город,
See you next time, my required city,
               
Я почти попала в хроники твои. 
I am almost found in your annals once.

Ожиданье - самый скучный повод,
A long waiting is a boring seating,

Как же я устала думать за двоих.
I am so much tired to decide for us.



Оригинал песни на ссылке:
http://www.youtube.com/watch?v=etOb-oPh-ZE


Рецензии