Тихий дощ

Тихий дощ – тиха радість для мене.
Тихі думи злітають у вись.
Бісер крапельок сіє  в зелене…
Зелен-трави дощу напились.

Тихий щем у дощах розіллється,
Тихий біль не схвилює літа,
Тихим щастям мені обізветься
Твоїх  слів тихоплинна ріка.

Заховаюсь у тиху краплинку –
Жебонять у ній тихі світи.
Тихо-тихо голублю хмаринку…
…Як себе у цім світі знайти?

2010


Рецензии