Не та любов...

1.Нам не знайти в скляному світлі
Теплий день…
Палає сніг… То грався вітер
Душею, як вогнем.

Неначе біль, неначе тиша
Поміж нас.
Та марно ніч підходить ближче
Я все одно сама.

Чому ж твої слова

Приспів:
Не ті слова…
Благала зупинись.
Невтішная…
Зігріти не зумів.

Не та любов
Біла в твоїх очах.
Питала знов:
Чому мовчить струна.

2.Вже порятунку не шукає
Моя тінь.
Що не зову і не шукаю
Не вибачить тобі.

Неначе біль, неначе легше…
Плине час.
Не те кохання та не вперше
Хтось винен що одна…

Чому ж твої слова…


Рецензии