НЕ ПЛАЧ...

Не плач…не треба…все колись минає…
Образи і докори відпусти…
В саду весною вишня  відцвітає,
І в травні сад  перестає цвісти…

Не плач, поглянь на китиці калини,
Вони червоні, як на рані кров…
І навіть осені зіпсована хустина,
Нагадує про втрачену любов…

Не плач, минає все, і це минеться,
Дощі обмиють, висушать вітри….
Ім,я його  відлунням відгукнеться,
Ти тільки не віддайся самоті….

Стисни свої долоні, треба жити….
Багато в світі цьому ти ще значиш…
Ще подарують тобі ніжні квіти….
Їх обіймаючи, ти в захваті,  заплачеш…

Все…заспокойся…побажай удачі.…
Вже ніч підкралась чорна, як пантера….
«Москва сльозам не вірить» - а це значить,
Почни життя із чистого паперу….


Рецензии