у сяйво сонечка полину

Цілую ранок, як дитину,
Очима ніжу сонця лик.
Веселі ружі біля тину
В мені пробудять щастя крик.

У сяйво сонечка полину,
Відчую серцем Божий дар.
Лечу, по-справжньому щаслива,
З небес спиваючи нектар!

2011


Рецензии