Не те!

Я виростила квiточку любовi,
А ты безжально так її зірвав.
І затремтіла вся вона від болю.
Ти не хотів? Чи може ти не знав?
Не в тому річ, скажи мені чи варто
І чи потрібно щоб вона цвіла?
Через образи і колючі жарти,
Адже вона колись була жива.
Теплом зігрію квіточку в долонях,
Вона воскресне й знову зацвіте.
А біль що раз пульсує дико в скронях...
Ти зрозумій, що зірване- не те!..

                20.07.09


Рецензии