Доторкнуся до серця твого

Вогкий сніг розмиває рум'янці осінні
Чисті спогади нібито усмішка літа, 
У повітрі шумують мелодії мрійні,
Поринають у вир золотавого світла...

Доторкнуся до серця твого я струною,
До сторінок душі, перевернутих вітром,
Осінь, ніби встелилася геть сивиною,
Та бринить кришталевим та терпким повітрям… 


Рецензии
Интересен и прекрасне украинский язык!Читал с удовольствием.

Сергей Лутков   25.07.2022 14:39     Заявить о нарушении