Важность

Не важливо, що ти не перший в списку моїх друзів...
Не важливо, що не з тобою я переписуюся, коли мені сумно..
Не важливо, що не з тобою я ходжу на пиво...
Не важливо, що з тобою говорю рідко по телефоні...
Не важливо, що з тобою рідко бачуся...
Не важливо, що ми далеко один від одного...
А важливо те:
Що ти є у списку моїх друзів...
Що саме без тебе мені сумно...
Що з тобою я ніколи не буду пити пиво, тому що ти забороняєш...
Що з тобою говорю по телефоні щиро, відветро...
Що я чекаю зустрічі саме з тобою...
Що я, незважаючи на відстань, поруч...
Що я люблю тебе...
Такого рідного, ніжного і щирого...


Рецензии