Шкодую лише про одне

Шкодую лише про одне:
Що сказала тобі привіт...,
Що в очі глянути зуміла,
І серденько відкрила...
Ти запустив стрілу Амура,
А я не відхилилася...
Та стріла мені, як ніж,
Яким ти крутиш з дня у день.
Та це вже я пережила,
Забути я зуміла все...
Та серце рветься на шматки,
Від слів твоїх,
Осадок від яких.
У серці назавжди...
Адже ти людина,
Якій я душу відкривала,
Всі таємниці довіряла...
Та річ не втім: хто, кого, й коли обідив...
А річ у тім: хто, й коли пробачення просив!!!!(((((
Вибачте мене за ВСЕ!!!


Рецензии