Роздумие...

Взяла телефон…
І подзвонити тобі думала…
Та що сказати,
Так і не придумала.
Взяла ручку…
І може напишу
Але ні – слів не має.
Хотіла тобі сказати,
Що я про тебе думаю,
Що я відчуваю….
Поеми я складала цілий місяць,
Але слів потрібних…
Так і не знайшла…
А може так воно і треба,
Не треба лишніх слів,
Але втрачати мені нічого.
Та все ж вагаюся
Сказати тобі чи ні,
Що ти подобаєшся мені…


Рецензии