Зрада

КОЛИСЬ КОХАВ ЦЮ ЖІНКУ ДО БЕЗТЯМИ
ДЕРЖАВ В ОБІЙМАХ Й БРАВ ЇЇ НА РУКИ,
ЗА ЦЕ МЕНЕ, З МОЇМ НАЙКРАЩИМ ДРУГОМ
ВОНА МЕНЕ ВТОПТАЛА У БАГНЮКУ.

ПОВЕРНУВШИСЬ З РОБОТИ ДОДОМУ,
Й ВІДІМКНУВШИ КЛЮЧЕМ ТИХО ДВЕРІ
Я ПОБАЧИВ ЇЇ З СВОЇМ ДРУГОМ В ОБІЙМАХ,
У СВІТЛІ ПРОМЕНІВ ЛАМПИ ТОРШЕРА.

ЯК ПОБАЧИВ ЇХ ПРИСТРАСТЬ ЦІЛУНКІВ
РУХИ ТІЛ І ГРІШНОГО СПЛЕТІННЯ
Я ВІДЧУВ СЕРЦЯ БІЛЬ,А ВЖЕ ПОТІМ,
В ПРІРВУ ТІЛА ВАЖКОГО ПАДІННЯ.

І ЗАКРИВШИ ВХІДНІ ТИХО ДВЕРІ
ВЖЕ КОЛИ СПАЛА НЕРВІВ НАПРУГА,ЗРОЗУМІВ,
ЩО,КОХАНА В ДУШІ ВМЕРЛА ЖІНКА,
І НЕ СТАЛО НАЙКРАЩОГО ДРУГА.

МОКРІ СЛЬОЗИ ХОЛОДНОЇ ОСЕНІ
НА ОБЛИЧЧІ КОХАНОЇ БАЧИВ,
ВОНА КАЯЛАСЬ Й ПЛАКАЛА ГІРКО,
ТА Я ЗРАДИ ЇЇ НЕ ПРОБАЧИВ.


Рецензии