Сестричка

А моя сестричка,
хитра як лисичка…
Оченята  - небо,
іншої не треба...

Заплету косички,
Я, своїй сестричці,
Бо вона маленька,
Добра, веселенька…

Я, помию личко,
Гарненько сестричц1,
Щоб була чистенька,
Щоб раділа ненька…

Я, не гарні  звички,
Виправлю в сестрички,
Щоб пишалась нами,
Наші тато й мама….


Рецензии