Веселушка

Веселушка

Була жінка в діда гарна,
Була веселушка.
Раптом стала якось хмарна,
Згасла баба Лушка.

Раз підгледів дід під хмелем:
Чуй – уся в турботі.
Клее щелепи корегой
Щоб держались в роті.

Дума : хімія швиденька.
Аби не клей в тубі,
Не сміялася б старенька
На тридцять два зуби.

Бабка клею не жаліла
Трішки перебрала
І язик до піднебіння
Приклеївся змало.

Тож регоче і співае
Дід, як веселушка.
Баба рота відкриває:
Квака як квакушка.




15.01.13г


Рецензии
Улыбаюсь!

Елена Тихомирова 4   04.04.2014 08:15     Заявить о нарушении